Het is alweer even geleden (27-06-2018) maar hierbij het verslag van de 2e jeugddag met natuurlijk een update van de competitie. Wie is leider in de competitie? Wie heeft de grootste vis nu eigenlijk gevangen? In dit verslag vind je de antwoorden.

Eerst even het verloop na dag 1. We visten in het Beatrixpark, heerlijk weer en veel gevangen. Voor het eerst in 3 jaar nog maar net voldoende hengels. Iedereen die zich had aangemeld kon vissen. Wel is opgevallen dat we 9,5 meter hengels te kort kwamen en er was meer grondvoer nodig.

Ondanks deze manco’s hebben we veel geleerd! Voor dag 2 hebben we direct actie ondernomen. Don en Marco zijn voor de materialen naar Raven gereden en vervolgens nog eens 5 stuks 9,5 meter hengels aangeschaft waar Raven Fishing opnieuw elastiek in heeft gebouwd. Samen met de extra kilo’s door hun gesponsord lokvoer waren de eerste verbetering dus in huis.

Vervolgens was er nog een extra sessie lijntjes knopen nodig. We hadden namelijk wat verspeeld en daarnaast hadden we nieuwe hengels! Voor elke hengel moet er tenminste één tuigje met een reserve tuigje voor elke dag vissen beschikbaar zijn. Op uitnodiging van Don hebben we de dinsdag avond bij hem thuis voor de jeugddag alle materialen weer klaar gemaakt voor een nieuwe jeugddag.

Met deze voorbereiding konden zondag de spullen snel inladen en van de Shuregard snel naar Overgooi rijden waar we met z’n allen weer een mooie sessie hebben gevist.  Leuk om te weten! We hebben ten opzichte van het Beatrixpark weer meer gevangen. Maar liefst 210 cm dat zijn ongeveer 15 vissen.

Ook zien we dat de gemiddelde leeftijd van deelnemers wat oploopt dit komt voornamelijk door de aanschaf van 9,5 meter hengels en uiteraard de goede begeleiding van alle viscoaches?! Kortom allemaal signalen dat we gezien jullie enthousiasme duidelijk de goede aanpak voor dit seizoen hebben gekozen. Als jullie blijven komen en vangen… Wie weet wat hier nog van komt? Misschien wel een Nederlands jeugdkampioen binnen onze vereniging! Voorlopig blijven wij stimuleren en dromen, dan gebeurt het vanzelf!

Dan nu even orde op zaken stellen wie gaat er nu eigenlijk aan de leiding in de competitie? Wie heeft er eigenlijk de grootste vis gevangen? Hieronder kun je alles terug vinden. De getallen zijn weergegeven in centimeters. In de top 3 van zowel de competitie als de grootste vis is het een en ander verschoven. Kijk zelf maar.


Voor nu een goede vangst en tot de volgende keer!

Groeten,
Jeugdcommissie HSV Ons Genoegen – Almere.