Op zondag 24 juni hebben we de laatste van de in totaal 4 jeugdcompetitie wedstrijden gevist. Wederom hebben we gekozen voor de locatie “Overgooi”, een mooie plas welke goed bereikbaar is voor nagenoeg iedereen. De vrijwilligers waren alweer vroeg aanwezig om alles weer tot in de puntjes voor te bereiden.

Deze keer hadden 16 kinderen zich hadden ingeschreven om met elkaar de strijd aan te gaan. Het weer was ons in ieder geval goed gezind, er scheen een lekker zonnetje, er was weinig wind en de plas lag er zoals altijd weer mooi bij. Dit keer hadden we besloten om bij aankomst de jeugdige deelnemers een lootje te laten trekken. Dat was voor velen een verrassing maar wel een leuk element wat ook bij ‘echte’ wedstrijden wordt gehanteerd. Nadat iedereen op z’n stek zat is de wedstrijd klokslag 10 uur begonnen.

Al snel werd er vis gevangen, van klein tot groot. Er werden bovendien een paar mooie brasems van behoorlijk formaat gevangen.

De meeste vis bleek van het beginstuk van het wedstrijdparcours te komen. De daguitslag werd uiteindelijk een gelijke stand tussen Dani en Myrthe met beide maar liefst 27 vissen, gevolgd door Chris met 25 vissen en Artin met 20 vissen. Top gevist allemaal!!!

Nadat we deze cijfers verwerkt hadden werd de eindstand van de jeugdcompetitie 2024 als volgt:

1e plaats: Chris en Myron met 34 vissen

2e plaats: Dani met 31 vissen

3e plaats: Myrte en Artin met 30 vissen.

.
Next: jeugd karperdag op Toms Creek

Woensdagmiddag/avond 10 juli staat er weer een karperdag op de agenda bij Toms Creek in Lelystad die samen met de Karper Commissie wordt georganiseerd. We vissen dan met de vaste stok met elastiek én met de method feeder. Lijkt het je leuk om daar ook een keer een karpertje te vangen kom dan vooral langs, aanmelden is niet nodig want we hanteren ‘vrije inloop’. Alle informatie vind je via deze link.

.
De laatste jeugddag op Overgooi

Op zondag 21 juli organiseren we de laatste visochtend voor de zomervakantie. Dan vindt de tweede jeugddag op ‘open water’ plaats van 9:30 tot 11:30 uur wederom op de vijver in Overgooi. Het is geen wedstrijd maar we houden wel een score bij, we vissen deze ochtend op ‘aantal’. Aansluitend van 12:00 tot 13:00 uur vissen we een vaders versus kinderen wedstrijdje.

Welke vaders durven???? Meld jezelf wel even aan via jeugd@hsvalmere.nl