De competitie afsluiting van het seizoen 2018 was op Toms Creek! We hebben lekker ontspannen met heerlijk zonnig weer gevist op de avonturenvijver. We hebben veel vissen gezien en na het vissen nog even gezamenlijk afgesloten met een groepsfoto en natuurlijk de prijsuitreiking!

Na een moeizame start zijn we vandaag dus heerlijk gaan vissen op Toms Creek, en deze keer zonder de druk van de competitie. Voor de vrijwilligers eveneens geen drukte met het opbouwen van de stek, en we hoefden deze keer niet te voeren of stoeltjes klaar te zetten. Alleen de vlaggen moesten we een mooie plek geven en het klaarzetten van hengels, netten en onthaakmatten was genoeg.

Er was nog wel even iemand die een snelle start uitstelde door het aas te vergeten. De garnalen en de kaas lagen om 8:15 uur nog lekker koel in de koelkast in Almere terwijl we om 8:30 uur zouden beginnen in Lelystad. Gelukkig waren er een aantal jeugdleden die zelf wat aas hadden meegenomen, dit werd links en rechts snel gedeeld en nog voor dat het aas van de club er was, was bijna iedereen al aan het vissen. Goed geregeld en top dat we elkaar een handje willen helpen.

De grootste vissen zijn boven water gehaald! We hebben diverse albino, diamant en Siberische steuren mogen bewonderen. Wat zijn die beesten toch krachtig en wat zijn het toch een fanatieke vechtersbazen die af en toe ook nog eens spectaculair uit het water springen. Een hele leuke ervaring en totaal wat anders dan het vissen op witvis tijdens de competitie.

Dan nu het resultaat van de competitie: overal hebben we bijna 3 keer zoveel vis gevangen dan vorig jaar dit is een groot compliment aan Don, Marco en Harry voor het maken van voer en de tuigjes. De andere vrijwilligers bedanken we voor hun hulp aan de waterkant. Ook de aanschaf van de langere hengels van 9,5 meter blijkt de oudere jeugd ook wel te interesseren.

Hieronder vinden jullie je eigen score vanaf de nummers 1 en het resultaat van de grootste vis competitie. Kyllian (1e), Jesse (2e), Oliver (3e) en Maestro (grootste vis) nogmaals gefeliciteerd met jullie mooie prestatie en heel veel plezier met de gewonnen prijzen!

We hopen dat jullie allemaal hebben genoten van de dagen en we zien jullie graag terug op de roofvisdag van zondag 14 oktober! Tot snel en veel vangstplezier.

Groeten,

Jeugdcommissie HSV Almere