De 3e wedstrijd van de in totaal 4 jeugdcompetitie wedstrijden stond afgelopen zondag 09 juni op de planning. Na de deceptie van de laatste wedstrijd van 2 weken geleden, waarin er slechts 9 visjes zijn gevangen waarvan 8 gondels en 1 Zeelt, nu besloten voor meer vangst garantie. Dit keer werd er unaniem door de vrijwilligers gekozen om te kiezen voor de vertrouwde locatie “Overgooi”. Tevens een locatie die wel goed onderhouden wordt door de gemeente? Toeval of niet?

De opkomst was ook dit keer weer prima. Van de 21 ingeschreven kinderen zijn er 20 komen vissen, helaas was er 1 afmelding wegens ziekte (volgende keer beter en beterschap!). Het weer was ons gelukkig goed gezind, gezien het weerbeeld waar we op dit moment mee te maken hebben. Klokslag 10 is de wedstrijd begonnen. Zoals vaak tijdens viswedstrijden bleek de kopstek (stek 1) de meeste vis op te leveren.

Door Myron werden maar liefst 18 vissen gevangen, waar de nummer 2 Artin en 3 Levi er respectievelijk 10 en 7 wisten te vangen. Maar iedereen die gevist heeft top gedaan! Er zijn namelijk in totaal 68 vissen gevangen, 5 meer dan de eerste competitie wedstrijd.

De uitslag van de 3e wedstrijd is als volgt:

1e: Myron (midden op de foto) met 18 vissen
2e: Artin (links op de foto) met 10 vissen
3e: Levi (rechts op de foto) met 7 vissen

Het begint nu spannend te worden, want er is nog maar 1 competitieochtend te gaan. Voor sommige staat er toch wel degelijk iets op het spel. Het kan nog alle kanten op gaan!

Voorlopige top 3 Jeugdcompetitie 2024 HSV Almere na 3 competitie wedstrijden.
Myron 19 vissen
Jaël 13 vissen
Max 10 vissen
Artin 10 vissen

Via deze weg wil ik wederom mijn dankbaarheid uitspreken naar alle aanwezige vrijwilligers! Bedankt allemaal, zonder jullie is het echt niet mogelijk om dit te organiseren!! De volgende jeugddag staat gepland voor zondagochtend 23 juni. De locatie is reeds bekend, we hebben wederom gekozen voor “Overgooi” in Almere Hout. Deze week nog gaan we iedereen weer uitnodigen, hopelijk ben jij er op 23 juni ook weer bij.

Nieuwsgierig naar de tussenstand? Klik dan snel even hier.