Op zondag 26 mei hebben we de tweede wedstrijd van de in totaal 4 jeugdcompetitie wedstrijden gevist. Dit keer hadden we gekozen voor de locatie “Oleanderstraat” in Almere Buiten. Een locatie die veel gebruikt wordt door de HSV voor het organiseren van feederwedstrijden. Met de jeugd hadden we hier nog nooit gevist dus leek dit een mooie gelegenheid om het daar eens te proberen.

In totaal hadden 21 kinderen ingeschreven, welke ook allemaal zijn gekomen. De indeling van de stekken waren vooraf al door de organisatie ingedeeld, bij aankomst werden de kinderen gelijk doorgestuurd naar hun stek.

Vol goede moed begonnen de kinderen om 10 uur met de wedstrijd. Helaas werd al snel duidelijk dat het taai zou worden om een visje te vangen. Doordat er slecht werd gevangen is door de organisatie besloten om de wedstrijd met 30 minuten in te korten. Na 1,5 uur vissen zijn er slechts 9 visjes gevangen waaronder wel 1 supermooie zeelt door Lex. Top gevist Lex, maar goed dat je bent blijven zitten op je plek.

Uiteindelijk hadden we toch nog genoeg vissen om een prijsuitreiking te kunnen doen, je ziet ze op onderstaande foto van links naar rechts:
Jaimy (3 vissen)
Jari (2 vissen)
Myron (1 vis)
Niet op de foto met ook 1 vis: Joey, Lex, Ashfaaq

Via deze weg wil ik wederom mijn dankbaarheid uitspreken naar alle aanwezige vrijwilligers! Bedankt allemaal, zonder jullie is het echt niet mogelijk om dit te organiseren!! De volgende jeugddag staat gepland voor zondagochtend 9 juni. De locatie is al bekend, we hebben onderling besloten dat het wederom Overgooi in Almere Hout wordt. Laten we hopen dat er meer vis wordt gevangen en dan vooral door iedereen, dat is wel zo leuk! Maar doorgaans lukt dat daar ook wel, we zullen zien.

Deze week nog gaan we iedereen weer uitnodigen, hopelijk ben jij er op 9 juni ook weer bij.

Wil je de tussenstand in de competitie nog even bekijken? Klik dan op deze link.