Zaterdag 1 augustus was, ondanks dat corona zeker nog niet verdwenen is, de tijd naar ons idee wel rijp om toch weer eens iets voor onze jeugdleden te gaan organiseren. We kozen voor een ochtend vissen op een avonturenvijver bij Toms Creek. Altijd leuk, altijd vangen en sowieso natuurlijk grote vissen. Dan is het altijd alleen nog even afwachten hoe het met de animo staat, maar daar hoefden we ons dus geen zorgen om te maken: binnen de kortste keren hadden we al zoveel aanmeldingen dat er zelfs een 2e vijver afgehuurd moest worden.

Gelukkig was die nog beschikbaar waardoor we zeker wel zo’n 30 kids een leuke ochtend konden bezorgen. Ondersteund door 14 vrijwilligers hebben we veel kinderen (en niet te vergeten ook de ouders/verzorgers) een heerlijk ochtend kunnen bezorgen.

Het liep niet overal storm met de vangsten maar toch werd er overal wel vis gevangen. Allemaal blijde gezichten dus, en daar doen we het tenslotte toch voor. Verder was de bezorging van de drankjes ook weer perfect geregeld door de medewerkers van Toms Creek, nogmaals dank daarvoor!!

Om 12:30 uur klonk de bel en konden we allemaal moe maar zeer voldaan huiswaarts keren. Eens kijken of we dit jaar nog een keertje zoiets kunnen organiseren, we zullen jullie dan zeker via de mail weer benaderen.

Hieronder nog wat foto’s én een filmpje. Staat jouw foto er niet bij maar heb je nog wel een hele mooie?? Mail hem dan snel naar jeugd@hsvalmere.nl, dan zetten we hem er snel alsnog bij.