jeugd 7
Nadat de visdag wegens slechte weersvooruitzichten (wat uiteindelijk wel weer mee viel) met een week was uitgesteld en ondanks de vakantietijd was de opkomst weer erg goed. Met een totaal van 10 jeugdleden hebben we de hele ochtend en een deel van de middag heerlijk gevist. Opnieuw zijn we deze keer getrakteerd op een top weertje!

Jeugd 1

Nadat iedereen was verzameld en de hengels gereed waren klonk om 11:00 uur het startsignaal voor de wedstrijd. Tot ongeveer 12:00 uur is het eerste deel van de wedstrijd gevist. Het duurde even voordat de eerst vis was geland maar na de eerste volgden er gelukkig al snel meer waaronder een spectaculaire vangst van Luuk. Hij haalde een brasem van maar liefst 50 cm binnen. Luuk, wat een prachtige vis en super gedrild! De foto’s spreken voor zich!

Jeugd 2
jeugd 8

Ondanks deze grote vis van Luuk was het toch iemand anders die zich mocht kronen tot winnaar van de dag! Dit was Jordy met een totaal van 63cm aan vissen wat hem in totaal 10 punten opleverde. Jordy laat hiermee als nieuwkomer direct zien wat hij in huis heeft.  Goed bezig! Kun je ook een beetje op karper vissen?

De 2 plaats was met een kleine voorsprong voor Rolf. Ook voor Rolf was het de eerste keer dat hij deel nam aan de jeugdwedstrijd. Hebben we misschien een nieuwe groep talenten getroffen? Waar blijft de vaste aanhang?

Gelukkig wist Luuk met die grote brasem toch de eer hoog te houden. Dat wordt nog spannend met de karper dag. Dit is namelijk de laatste kans waarop jullie Luuk nog kunnen beroven van de eerste plaats in de wedstrijd om de grootste vis. De huidige stand staat hieronder weergegeven.
1. Luuk  50 cm
2. Amine / Melvin 43 cm
3. Nina  22 cm

Heren!? Had ik jullie niet gewaarschuwd voor de dames in het verslag over de visdag van 25 juni? Joyce komt slechts één puntje te kort. Eén vis en ze had opnieuw tot de beste 3 van de dag behoort!

Jeugd 3

Hoe zit het eigenlijk met de tactiek van Melvin, Tygo, Daan en Owen? Wat ging er mis? Vandaag hebben jullie voor het eerst ervaren hoe het is om niets te vangen. Balen jongens! Het heeft jullie humeur toch niet beïnvloed?

De verrassing van deze dag wat dat de jeugdcommissie speciaal voor de deelnemers en hun begeleiders een poffertjeskraam had besteld, Bart en Anne van “Poffertjes voor Boffertjes” hebben een uur lang voor jullie (en ieder lid van de vereniging wat maar in de buurt was) staan bakken. Misschien moeten jullie de volgende keer een stukje van een poffertje gebruiken als aas? Ze waren super lekker en roken heerlijk! Dat hebben de vissen ook in de gaten gehad. Nadat jullie hier eerst zelf van hebben gegeten is er ook nog vis mee gevangen in het 2e deel van de wedstrijd.

Jeugd 4

Jeugd 5

Als afsluiter heeft Mario nog een aantal prachtige groepsfoto’s gemaakt die ik jullie niet wil onthouden. Foto genie en nog kunnen vissen ook!

Jeugd 6

Iedereen bedankt voor jullie gezelligheid! Dat jullie het nog steeds leuk vinden blijkt wel uit het aantal aanmeldingen die we hebben ontvangen voor de karperdag. Gezien het programma en alles wat er valt te leren en te doen, beloofd dit een spectaculaire dag te worden.

Heb jij jezelf al aangemeld….? Wij zijn er in ieder geval. Tot 9 augustus!

Met vriendelijke groeten,

Kenneth Bosman
Arnold Baas

 

Hieronder nog een overzicht van de foto’s van Mario:

001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014 015 016 017 018 019 020 021 022 023