Op zondag 12 mei hebben we de eerste wedstrijd van de in totaal 4 jeugdcompetitie wedstrijden gevist. Het is competitie van 4 korte wedstrijdjes waarbij ‘deelnemen’ belangrijker is dan winnen, maar waar het wedstrijdelement toch altijd wel iets extra’s toevoegt bij de kinderen. Bij aankomst op de locatie waren de stekken al grotendeels uitgezet door Mario, Rogier, Ruud en Robin waarvoor dank!

En ja hoor, het was weer “vissen op Moederdag”, het lijkt wel een jaarlijks terugkerende dag te worden maar het kwam toevallig gezien de beschikbaarheid van de vrijwilligers weer zo uit. Dit keer waren er helaas slechts 13 kinderen aanwezig, kwam dat omdat het nog vakantie was?

Maar gevist werd er zeker, de kids deden allemaal hun uiterste best. Er zijn in totaal 63 vissen gevangen in de 2 uurtjes die de kinderen gevist hebben.

Uiteindelijk kan er natuurlijk maar 1 de beste zijn en dat was dit keer Jaël met 11 vissen, top gevist en gefeliciteerd! Nummer twee was Kenny met 9 vissen en derde Ruby (de kampioen van 2023) met 8 vissen. Jullie ook top gevist en gefeliciteerd.

Uiteraard was er een prijs voor de nummers 1,2 en 3 maar ook alle andere aanwezige deelnemers gingen niet met lege handen naar huis. En omdat het toch Moederdag was hadden we voor alle deelnemende kinderen een klein presentje geregeld in de vorm van een zakje chocola voor thuis, wij hopen dat deze (bij de mama’s?) in de smaak zijn gevallen 😉. Benieuwd naar de volledige uitslag? Die vind je via deze link.

Via deze weg wil ik ook weer mijn dankbaarheid uitspreken naar alle aanwezige vrijwilligers die ook deze keer weer hun vrije zondagochtend belangeloos hebben opgeofferd om de kinderen een mooie ochtend te bezorgen, bedankt allemaal!!

De volgende jeugddag is alweer op zondag 26 mei en het liefst weer op een andere locatie. Indien u dit leest en denkt “he wacht eens, ik weet wel een geschikte locatie?” aarzel dan niet en mail naar jeugd@hsvalmere.nl. Om deel te nemen aan deze competitie is een lidmaatschap niet nodig, iedere jeugdige tot 14 jaar die mee wil doen is bij ons altijd gratis welkom.