Kalender jeugdactiviteiten 2017

j002

Op deze pagina vind je het programma voor de jeugddagen van 2017. De opzet betreft weekthema’s waarbij we een jeugdcompetitie organiseren en spelenderwijs de fijne kneepjes gaan leren. Thema’s (onder de data) worden door deze opzet intensiever behandeld dan voorheen. De dagen zijn per thema dan ook niet verspreid maar juist kort op elkaar. De maanden juni /juli en augustus zijn vakantie maanden. Toch hebben we eind augustus een week gepland waarin we twee keer gaan vissen omdat het tijdens je vakantie leuk is om samen te vissen en elkaar te ontmoeten.

De zondagochtend is de “doe”ochtend, de woensdagavond is een soort ‘leer’ avond waarbij hengelsportgerelateerde activiteiten worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een leuke visvideo of een presentatie waarbij we gaan knopen of experimenteren met technieken of datgene wat we geleerd hebben.

De woensdag avonden zijn van 18:30 t/m 20:30 en de ochtenden van 09:00 tot 12:30. De locatie maken we minimaal een week van te voren bekend per mail. Wil je met ons meedoen?
Meld je dan snel aan via deze link.


1) Zondagochtend 23 april en woensdagavond 26 april:

Flora en Fauna van de onderwereld

2) Woensdagavond 24 mei en zondagochtend 28 mei:
Streetfishing

3) Woensdagavond 23 augustus en zondagochtend 27 augustus:
Witvissen (vakantieperiode)

4) Woensdagavond 27 september en zaterdagochtend 30 september (van 8.30 tot 12:30 uur):
Karper vissen