Op zondagmorgen 11 juni vissen we de 3e wedstrijd uit onze jeugdcompetitie. We gaan deze keer vissen aan de Herman Kruyderstraat in ‘Tussen de Vaarten’. Deelname is voor al onze jeugdleden én natuurlijk weer helemaal gratis. Deze visdag is onderdeel van de jeugdcompetitie maar iedereen kan ook gewoon een ochtendje ‘los’ meevissen. Het is wel noodzakelijk dat je jezelf even aanmeld zodat we weten hoeveel hengels we mee moeten nemen want zoals gebruikelijk regelen wij met hulp van onze sponsoren weer al het materiaal, aas en voer. Ook als je geen lid van onze vereniging bent kan je gewoon meedoen, wij vinden het alleen maar leuk als iedereen ons weet te vinden en gezellig aansluit.

We verzamelen om 9:00 uur aan de waterkant, je ziet vanzelf wel waar wij op je staan te wachten. We gaan vervolgens de stekken verdelen via een loting en zodra iedereen op zijn stek zit (rond 9:30 uur) gaan we beginnen. We vissen door tot 11:00 uur en daarna gaan we kijken wie de meeste centimeters aan vis heeft gevangen én wie de grootste vis van de dag heeft. Niet alleen bijzonder leuk en gezellig maar eigenlijk ook nog wel een beetje spannend dus.

Kom je ook?? Stuur dan snel een mailtje naar jeugd@hsvalmere.nl zodat we weten dat je komt, we zien elkaar dan de 11e. Tot dan!!!

.