Zondag 28 april start de jeugdcommissie van HSV Almere weer met het nieuwe jeugdseizoen. De eerste jeugddag vind plaats in het Beatrixpark en voor de rest van dit jaar hebben we natuurlijk weer een uitgebreid programma. Onder begeleiding van onze Viscoaches leer je de fijne kneepjes van het vissen met de vaste stok en uiteraard gaan we ook vissen op karper en roofvis. Ouders mogen altijd gezellig meekijken, als ze dat willen mogen ze natuurlijk ook meehelpen. De koffie staat klaar, de taken zijn eenvoudig en samen maken we er, net als de afgelopen jaren, weer gezellige en leerzame dagen van.

Belangrijk is dat je tijdens de jeugddagen leert om zelfstandig te vissen. Ook als we er niet zijn is het heel belangrijk dat je goed met de gevangen vis en met je materiaal om kunt gaan. De meeste jeugddagen vissen we in een vriendschappelijk competitieverband. Degene met de meeste vissen wint de competitie en er is ook ieder jaar een prijs voor het jeugdlid die de grootste vis heeft gevangen.

We starten op 28 april in het Beatrixpark langs de Beatrixpromenade. Komen je ouders met de auto? Parkeren kun je dan het beste aan de Koninginneweg. We starten om 09:30 uur en we vissen tot 12:30 uur.

De overige jeugddagen vissen we op onderstaande data:

  • 19-05-2019
  • 23-06-2019 – Koppelwedstrijd met Wedstrijdvisser (oudere jeugd)
  • 03-07-2019 – Karperdag op Toms Creek
  • 28-07-2019
  • 08-09-2019
  • 10-11-2019 – Roofvisdag

Aanmelden? Ja heel graag, een mailtje is genoeg en deelname is altijd gratis. Hengels, aas en voer zijn er altijd voldoende maar we willen graag vooraf weten hoeveel materiaal we mee moeten nemen.

Heb je een vraag of wil je iets weten over je eigen materiaal? Neem maar mee, wij helpen je daarmee. Een vriendje of vriendinnetje meenemen? Alleen maar gezelliger toch? VISpas is niet nodig, iedereen is bij ons welkom. Of even snel een gratis jeugdvergunning via deze link downloaden, dat kan natuurlijk ook.

We hopen jullie allemaal te zien en we hopen zeker veel vis te vangen dit seizoen. Wij hebben er in elk geval zin in, tot snel!

Groeten,
Jeugdcommissie HSV Almere
Arnold Baas & Marco vd Wal