Op zondagmorgen 11 juni hebben we weer een jeugddag op de kalender staan, en gezien de eerdere opkomst van meer dan 20 kinderen verwachten we er nu om en nabij de 30. Gelukkig hebben we binnen de jeugdcommissie een behoorlijke groep vrijwilligers om de kinderen te helpen waar dat nodig is.

We hebben echter een ambitieus (en dus druk) programma, en dan zie je altijd wel dat een aantal vrijwilligers op sommige jeugddagen andere plannen heeft wat natuurlijk ook heel normaal is, je kan van niemand verwachten dat hij of zij ieder weekend paraat staat voor de club.

Het probleem is dat we dan wel in een klein ‘gat’ vallen: per 5 kinderen heb je toch minimaal 1 vrijwilliger nodig. Dat halen we waarschijnlijk nét maar dan is er geen speling meer, dat is dus tricky en dat brengt ons bij jou.

Zou jij deze zondagmorgen van 8:30 uur tot 11:30 uur kunnen helpen? Even de boel klaarzetten, de kinderen op gang helpen, vangsten snel onthaken, opmeten en noteren maar vooral gewoon de boel een beetje in de gaten houden? Het stelt niet veel voor maar je krijgt er zeker een goed gevoel voor terug.

Dussss …….. stap over de drempel en meld je aan, kom ons maar vooral ál die enthousiaste kinderen even helpen. Echt een hele kleine moeite, maar zeker een enorm groot plezier.

Stuur een mailtje naar jeugd@hsvalmere.nl en we zien je graag de 11e!

.