Al sinds een jaar of 4 worden we tijdens hengelsportcontroles regelmatig geconfronteerd met sportvissers die in Almere wonen maar toch elders lid zijn. Het verhaal wat we dan vervolgens horen is dat zij enige jaren terug te horen kregen dat onze vereniging een ledenstop heeft óf, en dit is de meest voorkomende, dat Almere geen hengelsportvereniging meer heeft omdat al het viswater landelijk is ingebracht. Klinkklare onzin!

HSV Almere is én blijft de enige visrechthebbende in Almere en maakt zich op alle mogelijke manieren hard voor die ene VISpas die iedere sportvisser graag wil. Wij hebben daarom jaren geleden al ‘ons’ viswater ingebracht in de Landelijke lijst. Bovendien vinden wij dat iedereen lid zou moeten zijn van de HSV in zijn of haar woonplaats, dat is namelijk ook de vereniging waar je aan de bel trekt wanneer er iets mis is op het lokale viswater.

Is het u ook overkomen dat u met valse informatie elders lid bent geworden en dit lidmaatschap de afgelopen jaren, zonder er verder bij na te denken, jaarlijks verlengt heeft? En wilt u gewoon weer lid worden van de vereniging (met 27 euro toch echt één van de goedkoopste) waar u thuis hoort? Stuur dan een mailtje naar info@hsvalmere.nl, wij helpen u heel graag verder.