*** deze actie is verlopen ***
Onthaakmatten: bij het karpervissen inmiddels een standaard attribuut, bij het roofvissen sterk in opkomst maar bij het witvissen (en de feederwedstrijden) nog niet echt ingeburgerd. En dat moet veranderen, behalve weerhaakloos vissen draagt ook een onthaakmat absoluut op een positieve manier bij aan het welzijn van de gevangen vis. Zeker gezien de grote brasems, windes en giebels die regelmatig de revue passeren. In ‘verplichten en dwingen’ geloven wij niet, in mensen bewust maken des te meer dus gaan we alle leden van HSV Almere weer een goede zet in de juiste richting aanbieden.

We hebben bij Raven Lelystad 2 types onthaakmatten geselecteerd: 1 van DLT voor de roofvis en 1 van Traxis voor de witvis. Beide matjes wegen niks, rol je simpel op en kosten in de winkel slechts 13.99 euro. Maar wij maken de aanschaf van een onthaakmat samen met Raven Fishing voor al onze leden nóg aantrekkelijker.

Op vertoon van jouw VISpas van HSV Almere ontvang je aan de kassa direct 10% korting, dan kost hij nog maar 12.60 euro. Maar er is meer! Om je definitief over de streep te trekken een onthaakmat aan te schaffen vergoeden wij daar bovenop nog 7.60 euro, uiteindelijk kost de onthaakmat jou dus nog maar 5 euro!!

Actievoorwaarden
de actie geldt de gehele maand mei en alleen in de winkel van Raven in Lelystad, je krijgt de 10% korting aan de kassa uitsluitend op vertoon van jouw VISpas van HSV Almere en vergeet niet de bon mee te nemen. Stuur vervolgens een mail naar info@hsvalmere.nl voor de restitutie van 7.60 euro, dan laten wij je weten hoe we dat in orde gaan maken.

Toch liever een andere mat (of craddle)? Ook dan gelden de bovengenoemde actievoorwaarden. Oh, en voor ik het vergeet: wel altijd even goed nat maken voordat je de vis erop legt.