Met enige regelmaat krijgen wij verzoeken van leden die een vismaat hebben die geen lid is bij HSV Almere maar wél graag mee zou willen doen aan (in dit geval) de feederwedstrijden. Dat wij alleen organiseren voor leden komt omdat wij ons ledengeld alleen investeren in leden die immers (financieel) bijdragen aan de vereniging. Anderzijds willen wij laagdrempelig zijn, vandaar dat we voor 2023 met een compromis komen.

Deelname voor niet-leden aan feederwedstrijden als koppelmaatje van een lid waarbij de individuele score telt kan á €2,50 per wedstrijd. Zij strijden dan wel mee voor de dagprijs maar hebben geen invloed op de competitie. Bij koppelwedstrijden waarbij de score per koppel geteld wordt kunnen ze wél met hun score meedoen.

Deze uitzondering geldt voor 1 kalenderjaar, voor het nieuwe jaar zal een (sub)lidmaatschap aangegaan moeten worden voor deelname. Of we de regeling in 2024 gaan voortzetten gaan we nog bekijken. Liefhebbers kunnen zich via info@hsvalmere.nl aanmelden onder vermelding van:
– naam
– 06 nummer
– de HSV waar je lid bent
– het lid waarmee je koppel vist