Er wordt op de achtergrond alweer hard gewerkt aan uw VISpas voor 2022. Begin november begint Sportvisserij Nederland met het incasseren van het contributiegeld van leden die een machtiging hebben afgegeven, de acceptgiro’s zullen in de derde week van november bij de leden die hiervoor hebben gekozen op de mat vallen.

De nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren wordt niet meegestuurd tenzij u heeft aangegeven nog wel een papieren lijst te willen ontvangen. Gelukkig hebben de meeste leden inmiddels het gemak van de App ontdekt wat niet alleen enorme hoeveelheden papier bespaart maar ook gewoon enorm handig is.

 

Regel wijzigingen zelf
Een tijdje geleden heeft Sportvisserij Nederland “MijnSportvisserij” geïntroduceerd, een website waarop u zelf een aantal zaken m.b.t. uw VISpas kunt regelen:

  • Het tijdelijk bewijs van lidmaatschap downloaden
  • Een Meevistoestemming aanvragen
  • Een adreswijziging doorvoeren
  • De VISpas per einde jaar opzeggen
  • Een duplicaat VISpas bestellen. Na bestelling van een duplicaat kan er een nieuw tijdelijk bewijs gedownload worden door het lid.

 

Uw VISpas 2022 op tijd in huis?
Betaalt u via een machtiging en verloopt het incasseren goed, dan betaalt u niet alleen 5 euro minder maar heeft u de VISpas altijd op tijd in huis. Als u betaalt middels een acceptgiro én dit vóór 8 december doet, dan ontvangt u de VISpas 2022 ook vóór 1 januari. Indien uw betaling later binnenkomt bij Sportvisserij Nederland gaat uw VISpas met de volgende levering mee en heeft u hem waarschijnlijk wat later in huis. Wel kunt u dan na betaling via www.mijnsportvisserij.nl een tijdelijk bewijs downloaden.