Afgelopen zondag (17 juni) was het weer tijd voor de 2e jeugddag, met maar liefst 27 jeugdigen hadden we een super mooie opkomst. Uiteraard komt er nog een mooi verslag maar duidelijk is nu al dat het een uitstekende keus van de jeugdcommissie was om, speciaal voor de oudere jeugd, langere hengels met elastiek in de top aan te schaffen.

Er kon al snel een mooie deal bij Raven Fishing Lelystad gesloten worden (top Dennis!) en daar zaten onze oudere jeugdleden dan: “dat is pas vissen!!” Netjes aantikken, de hengel terughalen over de rollers en uiteindelijk met het topdeel de vis drillen. Iedereen enthousiast, net als de begeleiders overigens. En daarom gaan we de komende week nóg 5 complete ‘9 meter sets’ aanschaffen zodat nóg meer oudere jeugd hiermee kennis kan maken.

Heb jij ook interesse? Meld je dan snel even aan voor de jeugdnieuwsbrief en hou de webpagina van de jeugdcommissie in de gaten. Overigens is ook de jongere jeugd altijd welkom natuurlijk, een 9 meter stok is natuurlijk nog veel te zwaar maar vissen met een 4 meter stok is natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen. En onze jeugdcoaches helpen jullie graag.