Ieder jaar organiseren we wel een dagje forelvissen voor leden, dit jaar was het er bijna bij ingeschoten maar op de valreep hebben we toch nog een datum kunnen prikken: zaterdagochtend 11 november. U leest het goed: de planning was voor de ochtend. Doorgaans komen er zo’n 45 liefhebbers op af en die kunnen we dan prima kwijt. Deze keer was het anders …….

Eigenlijk al direct na het versturen van de nieuwsbrief kwamen de aanmeldingen binnen en er kwam geen eind aan. Van 1 vijver naar 2 vijvers, van 2vijvers naar 3 en dan zit het eigenlijk vol. Maar ja, we willen natuurlijk zolang dat mogelijk is niemand teleurstellen dus kwam de middag erbij: van 1 vijver naar 2 vijvers, van 2 vijvers naar 3 …… wat nog resteerde was vijver 4, daar waren al 4 stekken gereserveerd dus ook daar werden de resterende 6 stekken voor de ochtend én de middag erbij genomen. Meer ruimte was er simpelweg niet, op een gegeven moment is vol echt vol.

Maar we kwamen er uiteindelijk precies goed mee weg. Een enkeling kwam tijdelijk op de wachtlijst en zodra er een afmelding kwam kon ik die ook weer op een vijver plaatsen, het is best wel een klusje maar uiteindelijk konden we precies iedereen kwijt: 96 mannen, vrouwen en kinderen. Top!

En ondanks het matige weer in de ochtend kwamen ze op 1 na ook allemaal opdagen, superleuk!! Iedereen wist vooraf al waar hij terecht kon dus het aanmelden verliep soepeltjes en binnen de kortste keren was iedereen aan het vissen. Als extraatje werden er op vijver 1 en 2 ook megaforellen van 3 á 5 kilo uitgezet, altijd leuk als er iets bijzonders tussen zwemt.

In de middag nam Mohamed de honneurs waar m.b.t. het aanmelden en verwijzen naar de juiste vijver omdat ik naar mijn werk moest, ook dat verliep prima en binnen de kortste keren was ook de middagploeg aan het vissen. Er is over alle vijvers best wel god gevangen, de één ving uiteraard wat meer dan de ander maar vangsten werden naar ik begrepen heb her en der gedeeld, dus weinigen gingen zonder vis naar huis.

Kortom: het was weer een mooie dag zo, leuk ook dat de animo zo enorm is dus wat ons betreft: tot volgend jaar!