ALV

Het is uiteraard een stevige klus wanneer je een vereniging overneemt en behalve de administratieve kant ook nog eens de nodige commissies moet inrichten. Toch hebben we de handschoen opgepakt en samen met een deels nieuwe groep vrijwilligers werkelijk het onderste uit de kan gehaald. Dit heeft geresulteerd in een jaar waarin de jeugd uitgebreid centraal heeft gestaan middels de jeugdcompetitie, de roofvis en de karperdag, maar ook met Streetfishing hebben we inmiddels de eerste stappen gezet.

Daarnaast hebben de webmaster van de HSV website maar zeker ook de webmaster van de vliegviscommissie een prachtige website gerealiseerd, draait de karper en vliegviscommissie als vanouds, hopen we in 2015 weer een mooie witviscompetitie te organiseren, hebben we het controleursteam kunnen uitbreiden en is de ledenadministratie in samenwerking met Sport Visserij Nederland geheel op orde. Samen met een kundige adviescommissie vormen we een stevig en standvastig bestuur met een duidelijke visie over de toekomst: HSV Ons Genoegen-Almere moet weer een echte hengelsportvereniging worden!

Het bestuur kijkt met heel veel voldoening terug op het afgelopen jaar en is dankbaar voor de vele vrijwilligers die haar hierbij hebben geholpen. We hebben grote stappen gezet en hopen deze weg met de steun van al die vrijwilligers in 2015 voort te zetten.

Arnold, Jos en Marco.

gelukkig-nieuwjaar