Op zaterdag 9 november stond de jaarlijkse najaars forelvisdag op Toms Creek op de agenda. Het is altijd eerst weer even aankijken hoe groot de animo is voordat we besluiten hoeveel vijvers we nodig hebben, maar ook deze keer was het weer volle bak: 3 vijvers afgehuurd en allemaal lekker bezet. Deze keer begonnen de deelnemers met het uitbrengen van een stem op de foto die zij de mooiste vonden, vooraf hadden zij deze ter inzage ontvangen. Dit naar aanleiding van een fotowedstrijd met als inzet 2 vrijkaartjes voor de hengelsportbeurs in Utrecht. Na het uitbrengen van de stem kreeg men dan te horen op welke vijver hij of zij was ingedeeld en kon er gevist worden.

Ontzettend leuk trouwens dat één van de trouwe deelnemers, Mohamed, zich vooraf had gemeld met de mededeling dat hij voor de liefhebbers wel een korte ‘clinic’ wilde geven m.b.t. het gebruik van Powerbait en wasmotten. De animo was er zeker, 9 van de deelnemers voelden er wel iets voor en het mooie was dat we die daarom allemaal op 1 vijver konden onderbrengen zodat Mohamed ze na de clinic mooi bij elkaar had en erop kon toezien dat iedereen zijn visje ving. En dat is gelukt, helemaal goed!! Strakke actie, nogmaals bedankt!

Maar ook de andere deelnemers hadden allemaal al snel hun visjes te pakken, de ene vind er uiteraard wat meer dan de andere maar zo gaan die dingen nou eenmaal op een forelvijver. De sfeer was in ieder geval als vanouds weer prima en deze dag werd door de deelnemers ook zeker gewaardeerd, dat schept daarom voor ons bijna weer de verplichting om dat in 2020 weer te herhalen. Komt vast wel goed!!

We begonnen trouwens met best wel aardig weer, gaandeweg de morgen werd het helaas wat minder. Eerst wat lichte regen maar daarna helaas toch wat meer. Dat is natuurlijk altijd jammer maar ach, het hoort wel bij deze tijd van het jaar en de frisse neus was gescoord, de pan of bbq kon aangestoken worden iedereen kon weer tevreden huiswaarts.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid, we zien elkaar volgend jaar weer!!