Toegeven, hij heeft het lang kunnen volhouden, maar de druk vanuit Almere werd toch te groot en niet inbrengen van viswater zonder geldig argument kan nou eenmaal niet binnen de federatie MidWest. En dus bukt de voorzitter van Ons Stekkie (spiegel) uit Zeewolde, tevens vicevoorzitter van MidWest en lid landelijk bestuur van Sportvisserij Nederland uiteindelijk, zoals verwacht, dan toch.

Logisch ook, hij geeft immers zelf in het onzinnige artikel op zijn website al aan dat hij geen valide argumenten heeft om ‘zijn’ viswater niet in te brengen (hoe dom is dat?) en was dus al jaren willens en wetens ernstig verkeerd bezig. Op zich al reden genoeg om zijn positie bij Sportvisserij (MidWest) Nederland aan de orde te stellen wat wij uiteraard ook gaan doen. Dat je de buurman niet aardig vindt is namelijk, zoals ze allemaal dondersgoed weten, geen valide argument om niet in te hoeven brengen! En op een gegeven moment kunnen zelfs zijn bestuursvrienden bij MidWest en Sportvisserij Nederland dit natuurlijk niet meer recht praten.

En zo ziet het er naar uit dat Flevoland dan toch de meest gastvrije hengelsportprovincie van Nederland gaat worden. Mooi! Wel jammer dat Ons Stekkie dat nu pas besloten heeft, nu zitten we weer 3 jaar met een boekwerk wat dus niet klopt ………