Het nieuwe jaar nadert met rasse schreden en hoewel de weersomstandigheden voor de meeste sportvissers niet echt uitnodigen om naar de waterkant te gaan zitten we bij HSV Almere zeker niet stil. Momenteel zijn we bijzonder hard bezig met het plannen van activiteiten voor 2023 maar omdat bestuur en vrijwilligers nagenoeg allemaal nog gewoon op de werkvloer verwacht worden (óók voor hen is het gewoon allemaal een hobby) is dat best wel een beetje puzzelen.

Ondanks dat zijn we erin geslaagd om met passen en meten óók voor 2023 weer veel activiteiten te organiseren. Ik noem dan b.v. 7 tot 9 activiteiten voor onze jeugd, zowel op Toms Creek (meerval, steur én forel) als op Overgooi, maar dit jaar zit daar ook weer een heuse mini competitie van 4 wedstrijden voor onze jeugd in verschillende wijken binnen Almere tussen.

Ook organiseren we weer diverse activiteiten voor mensen die wel wat extra hulp en aandacht kunnen gebruiken, “Vissen met Derk” gaat daar in 2023 weer volop mee aan de slag.

Daarnaast heeft de roofviscommissie al een 6-tal wedstrijden online staan, en wat dacht u van 4 karperwedstrijden (2 dagwedstrijden en 2 meerdaagse wedstrijden) die ook dit jaar weer voor het goede doel gevist worden?

Of gaat u liever feederen? we organiseren in 2023 maar liefst 3 losse wedstrijden, 1 nachtwedstrijd en een competitie van 6 wedstrijden, hoe mooi is dat? Alle datums komen in het nieuwe jaar online dus nog heel even geduld.

Oók in 2023 is deelname aan alle activiteiten weer kosteloos maar deelname is (uitgezonderd bij de jeugd) wel weer alleen voor leden van HSV Almere. Lid worden? Dat kan heel simpel via deze link. Daarnaast is het allemaal bijzonder laagdrempelig, iedereen kan moeiteloos meedoen. Meer info volgt de komende maanden op de websites van de diverse commissies, in de nieuwsbrief én via Facebook, hopelijk zit er ook voor u iets moois tussen.